De praktijk


Jan Joost Versteeg

Eigenaar, manueel therapeut, kaakfysiotherapeut, fysiotherapeut

Jan Joost Versteeg is oprichter en eigenaar van Manuele therapie en fysiotherapie Kerkewijk. Naast manueel therapeut is Jan Joost ook kaakfysiotherapeut. Naast deze specialisaties heeft hij verschillende cursussen gevolgd in de toepassing van dry needling, McKenzie therapie en echografie. Jarenlang heeft Jan Joost gewerkt met topsporters waaronder K-1 kampioenen, Olympische atleten en voetbalclub G.V.V.V. Jan Joost is een betrokken, deskundig en ervaren therapeut. In de praktijk behandeld Jan Joost verschillende patiënten zoals (top)sporters, mensen met kaak klachten, rugklachten maar u kunt ook bij hem terecht voor reguliere klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten.

Daan van der Valk

Fysiotherapeut en bewegingscoördinator/sportbegeleider

Daan van der Valk is fysiotherapeut en bewegingscoördinator/sportbegeleider. Voordat Daan bij de fysiotherapie praktijk Kerkewijk aan de slag ging, werkte hij in Rotterdam bij een praktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van topsporters. In deze periode heeft hij o.a. het Nederlands hockey dames elftal begeleid in hun revalidatie proces. Daan is een enthousiaste, leergierige en doelgerichte fysiotherapeut die alle patiënten met respect behandeld. Daan zijn specialisaties zijn hand- en schouderklachten, daarnaast heeft hij een afgeronde sportopleiding. Ook binnen onze praktijk heeft Daan regelmatig sporters onder behandeling. Zijn passie ligt bij het voetballen. Hij heeft 10 jaar op het hoogste amateur niveau gevoetbald, waaronder drie jaar in het 1e van G.V.V.V.

Mieke Arens

Fysiotherapeute en Oefentherapeute Cesar

Mieke Arens is algemeen fysiotherapeute en oefentherapeute Cesar. Binnen de fysiotherapie spreekt de samenhang tussen de lichamelijke en mentale gezondheid haar het meeste aan. Tijdens haar behandelingen staan zowel de persoon als de ontwikkeling van een goede samenwerking tussen patiënt en therapeut centraal. Mieke werkt samen met u aan uw herstel bij klachten die u belemmeren in het dagelijkse functioneren. Zij heeft, mede in de oefentherapie, ervaring in verscheidene eerstelijnspraktijken. Hier heeft Mieke ervaring opgedaan in de behandeling van zowel kind als volwassene met reguliere klachten, zoals nek-, rug- en knieklachten. Ook voor overige klachten of houdings-gerelateerde therapie kunt u bij haar terecht. Haar passie ligt bij volleybal en zij heeft 10 jaar in Veenendaal gespeeld.

Esther Swen

Fysiotherapeute en pilates docente

Esther is een enthousiaste fysiotherapeute en ervaren pilates docente. Van jongs af aan is Esther in beweging geweest en heeft zij aan verschillende sporten o.a. hockey en roeien op nationaal niveau gedaan. Na een paar jaar studeren in het buitenland (Boston, USA) heeft zij bewust gekozen voor fysiotherapie. Een studie die praktisch (be)handelen en de medische wetenschap combineert. Tijdens een studie stage in een ziekenhuis in Boston, kwam Esther in contact met de Pilates Methode als revalidatietherapie. Hierin is zij zich gaan specialiseren binnen de fysiotherapie, in het bijzonder bij orthopedische en neurologisch patiënten. Inmiddels heeft Esther vele bijscholingen gevolgd waaronder het Pink Ribbon Program (Pilates& Borstkanker) in New York en reist zij regelmatig naar het buitenland om trainingen te volgen maar ook om zelf lessen en workshops te geven. Sinds 2012 heeft Esther haar eigen Pilates Studio in Utrecht. Esther ziet een grote verscheidenheid aan patiënten, van jonge (top)sporters met sportblessures tot ouderen met neurologische aandoeningen. Esther werk met een groot aantal behandel methodes die zij zich de afgelopen jaren heeft toegeëigend. U kunt bij Esther rekenen op een professionele behandeling met aandacht en respect.